Garanti för Divorollduk?

Hej
Jag har för avsikt att anlita ett företag för byte av mitt villatak med betongpannor och då använda Divorollduk som underlag. Företagaren har gått er certifieringsutbildning för hantering av Divorollduk. Men vare sig företaget eller jag kan hitta någon info om garanti på produkten. Konkurrerande tillverkare har 30 år på sina produkter. Kan ni utfärda motsvarade eller bör vi satsa på en annan lösning om jag inte anser mig våga chansa?
Mvh Eva

Kommentarer

 • Hej,
  Vi har ingen separat produktgaranti för Divoroll. Allt vårt material levereras dock mot leveransbestämmelserna ABM07 vilket innebär ett 10-årigt produktansvar.
  Om Divoroll ingår i ett Monier takpaket så omfattas den av vår 15-åriga funktionsgaranti, där vi om produkten fallerar inte bara levererar nytt material utan även står för åtgärdskostnaden (vilket ej är det normala med produktgarantier).
  Johan Seniortekniker
 • Hej
  Vad innebär ett ”takpaket”?
  Mvh Eva
 • Vi försöker förmedla att taket är ett system med produkter som skall fungera tillsammans. Då vi själva tillverkar och testar de ingående delarna tillsammans vet vi vad som fungerar. Detta försöker vi omvandla till trygghet för fastighetsägare genom vår unika Funktionsgaranti. Se gärna länken för info om villkor mm.
  Johan Seniortekniker

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.