Till senaste kommentaren

Zanda 79 S (Nored?) utbytespanna

Hej,
Har Zandapannor på huset som jag behöver reservpannor till i samband med planerat taktvätt/takmålningsarbete.. Hittar ingen exakt modellbeteckning på nuvarande panna. Står bara 79S på baksidan. Vilken av era pannor skulle funka för min del? Finns det möjlighet att köpa en provpanna?? Eller två?

Dennis Tomazic

Kommentarer

 • Hej Dennis!

  Zanda pannor tillverkade 79 och senare är kompatibla med de Zanda pannor som tillverkas idag. Vi har två utförande av Zanda pannor, en med "sandad yta" och en med slät yta. Länkar dessa nedan.

  Zanda Protector 2.0
  Zanda Arktis


  Håkan Tekniker
 • Hej Håkan,

  Toppen.. Var kan jag köpa dessa pannor enklast? Bor i Lidköping, Västra Götaland. Kollat lite på XL-bygg och liknande men dom har inga dylika pannor i deras sortiment vad jag kan se..

  Mvh

  D
  Dennis Tomazic
 • Hej Dennis!

  Optimera eller XL-Bygg har våra produkter men kanske inte Zanda pannan på hyllan. Kan du skicka en bild på framsidan av pannan för att se vilken som skulle passa bäst?
  Håkan Tekniker
 • OK här har du en bild!!Mvh

  D

  Dennis Tomazic
 • Hej!

  En Zanda obehandlad tegelröd slät yta. Om man ska gå på färgmatchning så skulle det bli Zanda ArktisTegelröd men den ytan är "grov"

  Zanda Protector Tegelröd slät yta blir rödare.


  Håkan Tekniker
 • Hej igen Håkan!! Ja att jag frågar är för att jag står i tagen att tvätta mitt tak och att därefter måla det. Det blir då som du förstår en helt ny färg över hela taket. Men såklart är det ju viktigt att ytskiktet har samma "släthet" som originalet liksom.. Så frågan är ju om det då är Protector som blir bäst?? Nu när jag ändå skall måla taket liksom??

  Mvh

  Dennis

  Dennis Tomazic
 • Hej igen Håkan,

  OK! Att jag frågar beror på att jag behöver ett litet gäng reservpannor i samband med planerad taktvätt/takmålning. Då blir förstås det viktigt att ytan har samma struktur på ett ungefär som originalpannan.. Då gissar jag att det är Protector pannan isåfall som gäller?

  Blir ny färg på hela taket liksom så färgmatchningen är inte kritisk

  Mvh
  D

  Dennis Tomazic
 • Hej Dennis!

  Okej ja då kan du ta Protector pannan
  Håkan Tekniker
 • Hej igen Håkan,

  Är det här en Protector 2.0 Zanda vad du kan se?? Har ett litet problem att handlare inte vill sälja mindre än helpall och jag behöver ju liksom max 30-40 pannor kanske. Så jag försöker hitta begagnat..

  Mvh

  Dennis

  Dennis Tomazic
 • Hej Dennis!

  Är pannan tillverkad efter 79 så kan du använda dessa.
  Håkan Tekniker

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.