Zanda 85 s

Ersättning/komplettering:
Har haft med mig en gammal panna för att hitta nya men märker att det skiljer i S-profilen på Zanda och på Monier Elegant. Däremot verkar Arktis ha den liknande, lite toppigare profilen men den har lite för stor skillnad i ytskikt enligt mig, finns det någon annan modell med samma profil som Arktis.
Jag har i forumet läst att Protector 2.0 ska fungera men den verkar ingen ha på lager i Jönköping, åtminstone inte på dom ställen jag besökt hitintills!
Är det skillnad på Protector och Protector 2.0?
Johan Karlsson

Kommentarer

 • Hej Johan!

  Har du en Zanda 85 S så är den kompatibel med de Zanda pannor som tillverkas idag. Zanda och Jönåkerpannan har olika profil. Zanda Protector2.0 är lika med Jönåker Protector2.0

  Håkan Tekniker
 • Hej, jag har också Zanda 85s och behöver komplettera. Vad jag har kunna läsa mig till kan jag komplettera med Zanda Protector 2.0. Dock blir jag osäker när jag läser ovan, är Zanda Protector 2.0 och Jönåker Protector 2.0 samma panna? Passar Zanda 85s med Jönåker Protector 2.0 eller endast med Zanda Protector 2.0?
  Daniel Borgström
 • Hej,

  Jag har också Zanda 85 s på mitt tak och behöver komplettera. Vad jag har kunna läsa mig till passar min panna med Zanda Protector 2.0 men jag blir förvirrad när jag läser ovan svar.

  Är Zanda Protector 2.0 och Jönåker Protector 2.0 samma panna? Passar Jönåker Protector 2.0 till Zanda 85 s eller är det endast Zanda Protector 2.0 jag kan använda?

  Daniel Borgström
 • Hej Daniel!

  Ja när jag läser vad jag svarat så är det lite förvirrande, men vi reder ut det.

  Dina Zanda 85 S är kompatibla med de Zanda pannor som tillverkas idag, har du en slät panna så ska du välja Zanda Protector 2.0

  Zanda är inte kompatibel med Jönåker.


  Håkan Tekniker


 • Tack för förtydligande.
  Jag kan köpa ovan panna begagnad panna med säljare är osäker på om det är Zanda elller Jönåker, kan ni se det?
  Daniel Borgström
 • Det är en Zanda
  Håkan Tekniker

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.